Läget för ett företag eller fastighet har kommit att bli av större betydelse än själva designen och inredningen av fastigheten i sig. Orsaken till detta är helt enkelt för att läget inte bara kommer att påverka hur många människor som har tillgång till företaget eller som kommer att se företagsnamnet, utan också vilken typ av människor och vilken målgrupp som kommer att vara i fokus. En lokal i Stockhom, kanske ett kontor eller butik som ligger i ett fint område där människor rör sig ofta kommer också att få en bättre marknadsföring på naturlig väg.

I Stockholm finns det mängder med riktigt fina och bra platser att välja mellan när du ska flytta kontor eller starta upp ett företag för första gången. Genom att välja område med omsorg kan du säkerställa att din verksamhet får den fokus som du önskar, men du kan också höja värdet. Valet av område kan vara skillnaden mellan att ditt företag utvecklas och blir välrenommerat eller att det inte går vägen och företaget behöver flytta eller läggas ner. Det sistnämnda vill du som företagare naturligtvis undvika så långt som möjligt och därför tipsar vi om Stockholms finaste lägen för kontorsverksamheter.

Stockholms bästa läge för kontor

Majoriteten av alla kontor som ligger i Stockholms innerstad befinner sig i kommersiella fastigheter. Kort och gott innebär en kommersiell fastighet en fastighet som har någon form av kassaflöde och där majoriteten av alla hyresintäkter inte kommer från klassiska bostäder för privatpersoner. Det vanligaste är att det handlar om fastigheter som erbjuder restauranger, butiker, kontor eller hotell.

Det finns några områden som anses lite finare och lite bättre än andra. Oftast handlar det om Stockholms innerstad, men också andra områden som har gagnat mer popularitet, t.ex. genom stora köpcentrum, gallerior, många nya bostadsrätter eller fastigheter med utsikt över vatten. I denna text kommer vi dock att fokusera på de områden som ligger så centralt som möjligt, just eftersom det är här som människor vistas som mest och ditt kontor har tillgång till en större publik.

1. Biblioteksgatan
Inne på Biblioteksgatan i centrala Stockholm får du det bästa tänkbara läget mitt i stan. Här hittar du mängder med olika butiker som har mycket prestigefyllda namn bakom sig och gatan ger en salig blandning av modebutiker såväl som restauranger och kontor. Här hittar du även välrenommerade investment- och finansbolag, såväl som advokatbyråer. Vill du att ditt kontor ska ligga sida vid sida med några av de mest framträdande bolagen i Sverige idag så är Biblioteksgatan värt att satsa på.

2. Drottninggatan
Drottninggatan i Stockholms hjärta är sedan länge känt som den mest populära och eftertraktade gatan för butiker, kontor och affärsverksamheter. Det här är dessutom Stockholms längsta gågata, vilket innebär att den bäddar för stor trafik och publik för ditt företag. I kontorslokalerna kring Drottninggatan kommer du inte bara gynnas av det extremt centrala läget, utan här finns också en mångsidighet av caféer, restauranger, shopping och kommunikation, vilket gör att gatan lämpar sig för alla typer av företag.

3. Sveavägen/Kungsgatan
I korsningen mellan Sveavägen och Kungsgatan får du ett av de bästa lägena för ditt kontor. Den här korsningen är troligtvis den som anses vara citys största knutpunkt – där inte bara två mycket stora och kända gator möts, utan där också kultur, shopping och moderna och exklusiva kontorslokaler finns tillgängliga. Platsen har kommit att kallas för mediakorsningen och orsaken till detta är helt enkelt för att många företag inom media, IT och marknadskommunikation håller till här.

4. Gamla stan
Är det något område i Stockholm som kan anses vara ett geografiskt och historiskt hjärta är det helt klart Gamla stan. Gamla stan är en anrik stadsdel med en fantastisk atmosfär och gator som går hela vägen tillbaka till medeltiden. Platsen erbjuder inte bara en bra trafik och en vacker utsikt, utan du hittar också mängder med lämpliga och unika kontorslokaler att använda dig av. Det som gör att Gamla stan sticker ut så mycket ur mängden är att varje hus har sin egen historia att berätta. Huset kommer från olika tidsperioder och varierar i design.

Hitta lediga kontorslokaler

Att hitta lediga kontorslokaler i Stockholm är inte speciellt svårt, men det gäller att veta vart man ska leta och hur man ska gå tillväga för att få det bästa alternativet. Vill man satsa på en kontorslokal i Stockholms innerstad är det främst viktigt att ha en bra budget. Ju mer centralt ditt kontor ligger, desto mer kommer du behöva vara beredd att betala för dig.

Det enklaste sättet att hitta kontorslokaler i fina områden i Stockholm är genom att använda sig av internet och fastighetsförmedlingssidor för verksamheter. På så sätt har du inte bara möjlighet att få professionell hjälp för att hitta det bästa alternativet för dig och ditt företag, utan du kan också jämföra priser och kontorsyta. Ibland kan det skilja väldigt mycket pengar för lokaler som ligger i samma område eller på angränsade gator och för att hålla nere budgeten kan det vara värt att låta kontorsletandet ta lite extra tid. Några idag populära och uppskattade sajter att använda sig av är Hufvudstaden och Klövern, men du kan naturligtvis också söka på egen hand, t.ex. genom annonssajter där lokaler står ute till försäljning.

Categories:

Tags:

Comments are closed

https://nlpfastigheter.se/

Berhöver ni hjälp av specialister inom något av fastighetsbranschens områden följer nedan några rekommendationer.Det är vanligt med tvister kring hyresavtal.

羅氏鮮減肥藥線上藥局

羅氏鮮Xenical 減肥藥是唯一臨床證實能排油的減肥藥,訂購https://www.xenicalxonline.com/,原裝正品保證,愛美人士的首選。

身材好不好?可以使用瘦身計算器試試,網址https://www.xenicalxonline.com/compute,計算出你的身材參數。